Els millors aparells d’aire condicionat del 2024

Sòn moltes les marques i aparells d’aire condicionat que tenim a dia d´avui, així bé Electroohm et recomana les següents marques segons qualitat preu:

Fujitsu: Disposa d´aparells de la gama econòmica amb una gran qualitat de materials.  La nostra empresa mai ha tingut problemes de funcionament en cap instal.lació. Silenciosos i gran tecnologia al abast de tothom. Servei tècnic eficient i correcte directe de fàbrica.

Mitsubishi Electric: Gran empresa amb molta experiència, disposa de molta varietat de productes així com en aparells que ens donen A+++. A nivell domèstic disposen de gamas econòmiques i de mes luxoses, totes tenen un gran nivell d´acabat i de funcionament, sòn realment silencioses i eficients, servei tècnic molt correcte i profesional.

Panasonic: Grans aparells per a tìpus domèstic, bona qualitat dels materials interiors i exteriors que proporcionen una gran duravilitat del aparell, destaquem el poc soroll que emeten unitat interior i exterior així com el volum d´aire capaç de moure. Potser no disposen de games super eco, aixó fa que els aparells de la gama mes baixa siguin de qualitat, es nota un aparell ben fet.

Daikin: El clàsic dels aires acondiconats, nosaltres fujim de les ùltimes games econòmiques que han tret per tal de poder competir en aquest segment, els acabats deixen molt que dessitjar així com el funcionament, així bé, si passem a models de mès gama la cosa ja canvia i ja tenim els DAIKIN de sempre.

Hitachi: Relativament nous en el mercat, proporcionen maquinaries amb bona tecnologia i rediment, la qualitat dels materials es força correcte i el nivell sonor a vegades al encendre puja una mica per rectificar al pas dels minuts, el servei tècnic no el tenen propi, pero donen bon servei, els models eco donen molt bon resultat.

Esperem que la nostra experiència us hagi servit per decidir-vos quin aparell necessiteu. Així bé, l´elecció del millor aparell vindrà determinat per diferents factors que poden fer decantar-se per una marca o bé una altre, un expert et podrà donar l´ultim consell.

En cas d´estar interessat en l´instal.lació d´un sistema d´aire condicionat obtindràs un descompte del 10% si dius que has llegit aquest article. (promoció vàlida fins el 1 del 10 del 2020)