Altes

Donar una alta de manera correcta és garantia de funcionament

Donem l’alta de tot tipus d’instal·lacions noves i fem ampliacions i modificacions de les ja existents per tal d’estar al dia amb la normativa vigent.


Contractes de manteniment

Assegura’t d’estar al dia amb la normativa vigent

Reparem avaries. Fem el manteniment correctiu i preventiu d’instal·lacions i realitzem contractes de manteniment per a passar de manera excel·lent les inspeccions obligatòries anuals.

Servei urgent

Solucionem emergències

Disposem de servei urgent amb personal altament qualificat. Som una empresa seriosa i professional. Si tens cap emergència, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Actuarem el més aviat possible per tal de solventar-ho.

Fidelització

Demana la teva targeta client

Els nostres clients són el més important per a nosaltres. Disposem d’un programa de fidelització perquè els nostres clients més assidus estalviïn al cap de l’any.


Assessorament energètic

Consumeix només l’energia que necessitis

Alta de noves instal·lacions, neteja de calderes domèstiques i contractes de manteniment. Reubicació de radiadors seguint els criteris de confortabilitat i eficiència energètica. Instal·lació de nous aparells d’aire condicionat inverter, neteja de màquines compressores i splits, comprovació de càrregues.

Reparacions d’avaries

Solucionem les teves averies de manera eficient

Oferim el servei de reparació de petites avaries d’aparells domèstics que hagin passat la garantia de fabricació i fem una posada a punt d’aparells nous.